До проблеми критики буржуазних концепцій зовнішньополітичної діяльності КПРС. (Актуальні питання критики буржуазних і ревізіоністських фальсифікацій керівної ролі КПРС у радянському суспільстві: (Матеріали "круглого столу") - ДОРОШЕНКО , В.С. (Український історичний журнал, 1984)
.