Неспроможність буржуазних фальсифікацій національної політики КПРС. (Актуальні питання критики буржуазних і ревізіоністських фальсифікацій керівної ролі КПРС у радянському суспільстві: (Матеріали "круглого столу") - НАГОРНА , Л.П. (Український історичний журнал, 1984)
.