Проблеми критики буржуазних фальсифікацій ролі КПРС у політичній системі радянського суспільства. (Актуальні питання критики буржуазних і ревізіоністських фальсифікацій керівної ролі КПРС у радянському суспільстві: (Матеріали "круглого столу") - САВЕЛЬЄВ , В.Л. (Український історичний журнал, 1984)
.