До критики буржуазної концепції "тоталітаризму". (Актуальні питання критики буржуазних і ревізіоністських фальсифікацій керівної ролі КПРС у радянському суспільстві: (Матеріали "круглого столу") - ХМІЛЬ , І.С. (Український історичний журнал, 1984)
.