Методологічна неспроможність антикомуністичних фальсифікацій марксистсько-ленінських принципів партійного будівництва. (Актуальні питання критики буржуазних і ревізіоністських фальсифікацій керівної ролі КПРС у радянському суспільстві: (Матеріали "круглог - ШЕВЧЕНКО , В.Ф. (Український історичний журнал, 1984)
.