Головні напрями антикомуністичних фальсифікацій історичного досвіду КПРС і завдання контрпропаганди. (Актуальні питання критики буржуазних і ревізіоністських фальсифікацій керівної ролі КПРС у радянському суспільстві: (Матеріали "круглого столу") - ІГРИЦЬКИЙ , Ю.І. (Український історичний журнал, 1984)
.