Про характерні тенденції в сучасній "радянології". (Актуальні питання критики буржуазних і ревізіоністських фальсифікацій керівної ролі КПРС у радянському суспільстві: (Матеріали "круглого столу") - ФАРУКШИН , М.Х. (Український історичний журнал, 1984)
.