Вступне слово. (Актуальні питання критики буржуазних і ревізіоністських фальсифікацій керівної ролі КПРС у радянському суспільстві: (Матеріали "круглого столу") - Кондуфор, Ю.Ю. (Український історичний журнал, 1984)
.