ПАШУК A.I. Проблеми суспільного розвитку в Ідеології революційного демократизму України (друга половина XIX – початок XX ст.). – Львів: Вища шк. Вид-во при Львів. ун-ті, 1982. – 183 с. - СОХАЦЬКИЙ , Б.М. (Український історичний журнал, 1984)
.