Партійне керівництво вихованням учнів загальноосвітніх шкіл України в дусі радянського патріотизму і пролетарського соціалістичного інтернаціоналізму (1971–1980 pp.) - МАРЦЕНКОВ, Ф.І. (Український історичний журнал, 1984)
.