САРБЕЙ В.Г., СЕРГІЄНКО Г.Я., СМОЛІЙ В.А. Історія Української РСР: Навч. посібник для 7–8 класів. – К.: Рад. шк., 1983. – 159 с. - СІЧКАР, Г.В.; ШЕВЧЕНКО, С.М.; ЗІНЧЕНКО , А.Л. (Український історичний журнал, 1984)
.