ВАЖЛИВИЙ НАПРЯМ ІДЕЙНОГО ЗАГАРТУВАННЯ ТРУДЯЩИХ Сила інтернаціоналістського гарту: Діяльність парт. орг. України по інтерн. вихованню трудящих. – К.: Політвидав України, 1983. – 318 с.. - ШМОРГУН , П.М.; ПРОСКУРА , Н.Л. (Український історичний журнал, 1984)
.