КУКУРУДЗЯК М.Г. Робітничий рух на Північній Буковині наприкінці XIX – на початку XX століття. – Львів: Вища шк. Вид-во при Львів. ун-ті, 1982. – 128 с. - КРАВЕЦЬ , М.М. (Український історичний журнал, 1984)
.