Маловідомі сторінки минулого Галичини у складі монархії Габсбурґів - Офіцинський, Роман (Український історичний журнал, 2025)
МАЛОВІДОМІ СТОРІНКИ МИНУЛОГО ГАЛИЧИНИ У СКЛАДІ МОНАРХІЇ ГАБСБУРҐІВ Рецензія на книгу: Bogdan Lazorak, Beata Skwarek, Tatiana Lazorak. „Kraina soli i nafty”: Opisy podróży po ziemi drohobyckiej w latach 1768—1914: Studia. Dokumenty. Materiały / Богдан Лазорак, Беата Скварек, Тетяна Лазорак. «Країна солі і нафти»: Описи подорожей Дрогобиччиною у 1768—1914 роках: Студії. Документи Legnica; Drohobycz; Nagujewicze: Wydawnictwo Collegium Witelona Uczelnia Państwowa, 2024. 1326 s.