Мемуари як джерело вивчення історії боротьби трудящих проти інтервенції буржуазно-поміщицької Польщі та розгрому білогвардійських військ Врангеля (березень–листопад 1920 р.) - ОЛЕЙНИКОВ , О.О. (Український історичний журнал, 1983)
.