КАРГУНОВ О.В. Пастка для молоді: (Відкриття підступів українського буржуазного націоналізму проти молоді). – К.: Політвидав України, 1982. – 190 с. - ХМІЛЬ , І.С.; ТКАЧЕНКО , В.М. (Український історичний журнал, 1983)
.