Науково-методична конференція на тему: "Критика буржуазних і ревізіоністських фальсифікаторів у курсах суспільних наук". - ДОМБРОВСЬКИЙ, О.І.; СОКОЛОВСЬКА, Г.М. (Український історичний журнал, 1983)
.