СОЛОМКО Є.Т. Зростання соціальної активності трудівників села: Діяльність Комуністичної партії України по підвищенню ролі Рад народних депутатів у дальшому розвитку соціальної активності трудівників села в умовах зрілого соціалізму. – Львів: Вища шк. Вид - БЕРЕНШТЕЙН , Л.Ю.; ГАВРИЛЮК , О.Ю. (Український історичний журнал, 1983)
.