Живе втілення ленінських ідей: Вступ. слово члена Політбюро ЦК КПРС, першого секретаря ЦК Компартії України тов. В.В. Щербицького на Респ. наук. конф., присвяч. 60-й річниці утворення СРСР 1 жовтня 1982 р. - ЩЕРБИЦЬКИЙ, В.В. (Український історичний журнал, 1982)
.