У Президії Верховної Ради СРСР: Про нагородження Бородіна О.А., Даниленка В М., Кулинича І.М., Нелепа Л.Т., Артеменка І.І., Клокова В.І., Мельника Л.Г., Стрельського В.І., Кучери М.П., Соломатіна М.М. - . (Український історичний журнал, 1982)
.