Організаційне зміцнення більшовицьких організацій Південно-Західного і Румунського фронтів та Чорноморського флоту в період двовладдя (1917 p.). - ДЕЩИНСЬКИЙ, Л.Є. (Український історичний журнал, 1982)
.