ТРОЩИНСЬКИЙ В.П. Найманці фашизму: (Українські буржуазні націоналісти на службі гитлерівців у міжвоєнний період 1921–1939 pp.). – К.: Наук. думка, 1981. – 139 с. - ВАРВАРЦЕВ , М.М. (Український історичний журнал, 1982)
.