ТРИЛИНСКИЙ И.И. Становление и развитие социалистической школы в ГДР. – Львов: Вища шк. Изд-во при Львов. ун-те, 1981. – 152 с. - КУЛИНИЧ , І.М.; АЛЕКСІЄВЕЦЬ , М.М.; КВАТИРА , М.М. (Український історичний журнал, 1982)
.