ГРИЦЕНКО І.А. Економічні зв’язки Північної Буковини з Росією і Наддніпрянською Україною в XIX – на початку XX ст. – Львів: Вища шк. Вид-во при Львів. ун-ті, 1980. – 168 с. - ЛЕЩЕНКО , М.Н. (Український історичний журнал, 1981)
.