КОСТИК П.С. У боротьбі за технічне оснащення сільського господарства: (Діяльність Компартії України по створенню і дальшому розвитку матеріально-технічної бази сільського господарства західних областей УРСР, 1939–1975 pp.). – Львів: Вища шк. Вид-во при Л - ШУЛЬГА , І.В.; КАЛАКУРА , І.С. (Український історичний журнал, 1981)
.