Український консерватизм і гетьманський рух: історія, ідеологія, політика - Лисенко, О. Є.; Реєнт, О. П. (Український історичний журнал, 2001)
Український консерватизм і гетьманський рух: історія, ідеологія, політика: Вісник Київ. держ. лінгвістичного ун-ту. Вип. ІV. - К., 2000. - 463 с.