Круглий стіл в редакції Українського історичного журналу /Ю.Ю. Кондуфор, І.Ф. Курас, Л.О. Каніщенко, О.Г. Мітюков, М.О. Шибик, В.І. Юрчук, А.М. Шлепаков. (Історики УРСР до ХХVІ з’їзду КПРС). ІV1966т85 1 5–32 1979 КУЛАКОВСЬКИЙ В.М. Висвітлення на сторінках - .; . (Український історичний журнал, 1981)
.