ВАСИЛЕНКО В.К. Ідейно-політична робота партії в умовах розвинутого соціалізму: (На матеріалах парт. орг. України). – К.: Політвидав України, 1981. – 214 с. - ХИЖНЯК , В.П.; ГОРБЕНКО , Л.Л. (Український історичний журнал, 1981)
.