Обговорення нової концепції передісторії Київської Русі академіка Б.О. Рибакова /Ф.П. Шевченко, Б.А. Шрамко, В.Д. Баран, В.В. Ауліх, Я.Д. Ісаєвич, П.П. Толочко, М.Ф. Котляр, Г.Я. Сергієнко - . (Український історичний журнал, 1981)
.