За щастя оновленої землі: Нариси історії колгоспного селянства зах. обл. УРСР, 1939–1979, – К.: Наук. думка, 1979. – 212 с. - ГУДЗЕНКО , П.П.; КУЛЬЧИЦЬКИЙ, С.В. (Український історичний журнал, 1981)
.