TYROWICZ М. Prasa Calicji і rzeczypospolitej Krakowskiej, 1772–1850; Studia porovnawcze. – Krakow: Wyd-wo Literackie,1979. – 230 s. - БОРИС B.O.; СТЕБЛЕЙ , Ф.І. (Український історичний журнал, 1980)
.