Керівництво Комуністичної партії – головне джерело Перемоги. (35-річчя Перемоги Радянського Союзу у Великій Вітчизняній війні 1941–1945 років: (Матеріали респ. наук. конф. у м. Києві 6 трав. 1980 р.) - ЮРЧУК, В.І. (Український історичний журнал, 1980)
.