Безсмертний подвиг партії і народу. (35-річчя Перемоги Радянського Союзу у Великій Вітчизняній війні 1941–1945 років: (Матеріали респ. наук. конф. у м. Києві 6 трав. 1980 р.) - КАПТО , О.С. (Український історичний журнал, 1980)
.