ДАНИЛЮК Д. Історична наука на Закарпатті (кінець ХVІІІ - перша половина ХХ ст.) - Вегеш, М. М.; Віднянський, В. С. (Український історичний журнал, 2000)
ДАНИЛЮК Д. Історична наука на Закарпатті ( кінець ХVІІІ - перша половина ХХ ст. ). - Ужгород: Патент, 1999. - 352 с.