Всеукраїнська науково-практична конференція “Витоки і становлення партійно-політичної системи в Україні” (до 100-літнього ювілею Революційної української партії) - Варченко, І. Г.; Золотарьов, Є. В. (Український історичний журнал, 2000)
.