Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики. Зб. наук. праць та спогадів. Ч.3 - Кульчицький, С. В. (Український історичний журнал, 2000)
Спеціальні історичні дисципліни: питання теорії та методики. Зб. наук. праць та спогадів. Ч.3. - К.: Ін-т історії України НАН України, 1999. - 288 с.