Розкол ОУН (1939-1940). Збірник документів; Україна в Другій світовій війні у документах. Збірник німецьких архівних матеріалів. Т.1-2 - Лисенко, О. Є.; Патриляк, І. К. (Український історичний журнал, 2000)
Розкол ОУН (1939-1940). Збірник документів. - Львів: Ін-т українознав. ім. І.Крип'якевича НАН України; Львів. держ. ун-т ім. І.Франка, 1997. - 136 с. Україна в Другій світовій війні у документах. Збірник німецьких архівних матеріалів. - Т.1. - Львів: Ін-т українознав. ім. І.Крип'якевича НАН України; Львів. держ. ун-т ім. І.Франка; Ін-т укр. археогр. та джерелозн. ім. М.С. Грушевського НАН України, 1997. – 384 с. Україна в Другій світовій війні у документах. Збірник німецьких архівних матеріалів (1941-1942). - Т.2. - Львів: Ін-т українознав. ім. І.Крип'якевича НАН України; Львів. держ. ун-т ім. І.Франка; Ін-т укр. археогр. та джерелозн. ім. М.С. Грушевського НАН України, 1998. – 384 с.