ПОПИК С. Українці в Австрії 1914-1918. Австрійська політика в українському питанні періоду Великої війни - Варварцев, М. М. (Український історичний журнал, 2000)
ПОПИК С. Українці в Австрії 1914-1918. Австрійська політика в українському питанні періоду Великої війни. - К.; Чернівці: Золоті литаври, 1999. - 236 с.