СОЛДАТЕНКО В.Ф. Українська революція: концепція та історіографія (1918-1920 рр.) - Андрусишин, Б. І. (Український історичний журнал, 2000)
СОЛДАТЕНКО В.Ф. Українська революція: концепція та історіографія (1918-1920 рр.). - К.: Пошуково-видавниче агенство “Книга Пам'яті України”, Видавничий центр “Просвіта”, 1999. - 508 с.: іл.