БРАЙЧЕВСЬКИЙ М.Ю. Вибрані твори: Історико-археологічні студії, публіцистика - Ричка, В. М. (Український історичний журнал, 2000)
БРАЙЧЕВСЬКИЙ М.Ю. Вибрані твори: Історико-археологічні студії, публіцистика. - Нью-Йорк; К.: Видавничий дім “ КМ Асаdmіа”, 1999. - 600 с.