Преса України: газети 1917-1920 рр.: Бібліогр. покажч. - Терещенко, Ю. І. (Український історичний журнал, 2000)
Преса України: газети 1917-1920 рр. : Бібліогр. покажч. / Уклад. Г.Я.Рудий. - К., 1997. - 95 с.