ПОЛІВЕЦЬ М.С. Представницькі органи народовладдя: перші роки (березень-липень 1917 р.) - Калашников, В. М. (Український історичний журнал, 2000)
ПОЛІВЕЦЬ М.С. Представницькі органи народовладдя: перші роки (березень-липень 1917 р.).- Дніпропетровськ: Січ, 1998. - 261 с.