ЗІНЧЕНКО А. Визволитися вірою: Життя і діяння митрополита Василя Липківського - Зінченко, М. М. (Український історичний журнал, 1999)
ЗІНЧЕНКО А. Визволитися вірою: Життя і діяння митрополита Василя Липківського. - К.: Дніпро, 1997. - 424 с.