ЛИМАН І.І. Церква в духовному світі Запорозького козацтва - Войцехівський, Ю. В. (Український історичний журнал, 1999)
ЛИМАН І.І. Церква в духовному світі Запорозького козацтва. -Запоріжжя: РА Тандем-У, 1997. - Вип.2. - 61 с.