ЛАНОВИК Б.Д., МАТИСЯКЕВИЧ З.М., МАТЕЙКО Р.М. Економічна історія світу і України - Траф'як, М. В.; Шаталіна, Є. П. (Український історичний журнал, 1999)
ЛАНОВИК Б.Д., МАТИСЯКЕВИЧ З.М., МАТЕЙКО Р.М. Економічна історія світу і України. - К., 1997. - 480 с.