ГРАБОВЕЦЬКИЙ В.В. Селянське повстання на Прикарпатті під проводом Мухи 1490–1492 років: (З історії спільної антифеодальної боротьби селян України і Молдавії). – Львів: Вища шк. Вид-во при Львів. ун-ті, 1979. – 124 с - СТЕБЛІЙ , Ф.І.; ЗАРЕМБА , С.З. (Український історичний журнал, 1980)
.