Неспроможність буржуазних і ревізіоністських фальсифікацій революції 1905–1907 років. (75-річчя революції 1905-1907 років у Росії: (Матеріали респ. наук. конф. у м. Києві 18 січня 1980 р.) - САРБЕЙ , В.Г. (Український історичний журнал, 1980)
.