Про комплексне вивчення в курсі історії КПРС теми "Боротьба партії за соціалістичну індустріалізацію країни і підготовку суцільної колективізації сільського господарства (1926–1929 рр.)" - ДАВИДОВА , Н.Д.; ПАСІУШЕНКО , Л.К.; СПИРИДОНОВА, Д.С. (Український історичний журнал, 1980)
.