Міжреспубліканська наукова конференція молодих учених.. - C. . (Відзначення 40-річчя возз’єднання західноукраїнських земель з Радянського Україною у складі Союзу РСР) - СМОЛІЙ , В.А.; РЕПРИНЦЕВ, В.Ф. (Український історичний журнал, 1980)
.