Науково-теоретична конференція в Івано-Франківську. (Відзначення 40-річчя возз’єднання західноукраїнських земель з Радянського Україною у складі Союзу РСР) - ЯКОВИШИН , В.М. (Український історичний журнал, 1980)
.